Mijn favorieten

Onze medewerkers

Van Kessel en Van Gellicum Makelaars en Taxateurs B.V.

Marius van Gellicum
Marius van Gellicum
NVM-makelaar/taxateur
Marius van Gellicum (1974) is als zoon van een agrarische ondernemer opgegroeid in het buitengebied van de gemeente Geldermalsen.
In 1999 heeft hij de proeve van vakbekwaamheid afgelegd en is hij als makelaar en taxateur beëdigd voor de rechtbank. Vanwege zijn interesse in de zakelijk markt en de professionalisering van de vastgoedmarkt heeft Marius de opleiding Bedrijfsmatig Vastgoed gevolgd en met goed resultaat afgerond. Mede vanwege zijn achtergrond, opleiding en zijn zelfstandig ondernemerschap is Marius het aanspreekpunt voor alles wat zich afspeelt op de zakelijke markt.
Saskia van Kessel
Saskia van Kessel
NVM-makelaar/taxateur
Saskia van Kessel (1976) is geboren en opgegroeid in Geldermalsen en heeft haar liefde voor het onroerend goed als aannemersdochter van thuis uit meegekregen. Tijdens haar studie Management, Economie en Recht heeft zij voor de specialisatie Onroerend Goed/ Makelaardij gekozen. Zij is sinds 2005 mede-eigenaar van het kantoor en als beëdigd NVM Makelaar breed in de regio werkzaam rondom Geldermalsen, Culemborg, Buren en Tiel, voornamelijk gericht op de bemiddeling bij ver- en aankoop van woningen en (NWWI)-taxaties. Ook is zij voorzitter van de NVM-kring Betuwe & Bommelerwaard.
Teunyce de Ruiter
Teunyce de Ruiter
Office Manager
Teunyce de Ruiter (1996) is opgegroeid in Deil. Tijdens haar studie Directiesecretaresse heeft ze stage gelopen in de makelaardij. Na het afronden van haar studie heeft ze de stap genomen om fulltime in de woningmakelaardij te werken. Zij zorgt er als office manager voor dat binnen het kantoor alles op rolletjes verloopt. Voor u zal zij het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie zijn. U kunt bij haar terecht voor het maken van een afspraak, een bezichtiging, taxatie of het aanvragen van informatie. Daarnaast ondersteunt zij de makelaars op alle mogelijke gebieden zoals het opstellen van koopaktes en het uitwerken van taxaties.
Helmie Klabbers-Bosch
Helmie Klabbers-Bosch
Assistent makelaar A-RMT
Helmie Klabbers (1969) is na de succesvolle afronding van haar MEAO studie direct in de makelaardij gaan werken. Inmiddels heeft ze meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij in deze regio, zowel in de binnen als buitendienst. Helmie komt u overal tegen, aan de telefoon, in de woning- en bedrijfsmakelaardij en tijdens taxaties.