Mijn favorieten

Makelen is een Teamsport bij Van Kessel & Van Gellicum

Onder het motto "Makelen met Passie" is Van Kessel & Van Gellicum Makelaars & Taxateurs is in 2005 van start gegaan. Als lijfkleur kozen ze oranje, een kleur die stáát voor wat ze zijn; jong, enthousiast en energiek! Door de no-nonsense aanpak heeft het kantoor sindsdien een gestaagde groei doorgemaakt en behoort het inmiddels tot de gevestigde orde in deze regio.
 

Door de bundeling van hun krachten maken we bij Van Kessel & Van Gellicum het verschil. Het netwerk en het bereik van maar liefst 3 fulltime, actieve en ervaren makelaars en een betrokken binnendienst zijn aanzienlijk groter dan dat van de solist. Als relatie van Van Kessel & Van Gellicum profiteert u hiervan. Door de toewijzing van een vast contactpersoon blijft u natuurlijk wel verzekerd van de persoonlijke aandacht en betrokkenheid van onze individuele makelaars.
 
Oftewel als relatie kunt u profiteren van de professionaliteit en schaalvoordelen van een grotere organisatie maar krijgt u de aandacht en betrokkenheid van een klein bedrijf.
 
Onder het motto ‘Bouwen aan uw toekomst’ zien we de markt kansrijk tegemoet. En door onze nuchtere Betuwse instelling kunt u ervan uitgaan dat wij gewoon doorbouwen, en dat gaat nu eenmaal wat makkelijker als je met meer bent.
Van Kessel & Van Gellicum kan u van dienst zijn bij de aan- en verkoop van woningen, bedrijfspanden, landelijke objecten, taxaties hiervan of vakkundig advies. Heeft u vragen, of bent u gewoon benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Loopt u dan gewoon eens binnen, bel of mail ons.