Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG

Bommelsestraat 77

4061 RG Ophemert
Vraagprijs € 490.000,- k.k.
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

RUST, RUIMTE en VRIJHEID, dat is wat deze vrijstaande WOONBOERDERIJ met royale bijgebouwen en een perceel 8.296 m² in het buitengebied te bieden heeft.

Deze woonboerderij stamt oorspronkelijk uit 1920 en is door de jaren heen zowel in- als uitpandig verbouwd en uitgebreid. Doordat de oorspronkelijke ‘deel’ als...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1920 Woonoppervlakte 156 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

RUST, RUIMTE en VRIJHEID, dat is wat deze vrijstaande WOONBOERDERIJ met royale bijgebouwen en een perceel 8.296 m² in het buitengebied te bieden heeft.

Deze woonboerderij stamt oorspronkelijk uit 1920 en is door de jaren heen zowel in- als uitpandig verbouwd en uitgebreid. Doordat de oorspronkelijke ‘deel’ als woonruimte in gebruik is genomen heeft de woning nu een woonoppervlakte van 156 m². De verdieping boven de oude ‘deel’ is nog als zolder in gebruik maar kan net als het binnendoor bereikbare bijgebouw aan de woonruimte toegevoegd worden zodat het woonoppervlak kan toenemen tot totaal 220 m².

Op het zij-erf is een vrijstaande garage aanwezig en op het achtererf zijn meerdere bijgebouwen aanwezig met een totale oppervlakte van circa 270 m². Een deel van deze bijgebouwen zijn als (honden)kennel gebruikt. De onderhoudstoestand van de bijgebouwen is matig.

Woonhuis
De woonkamer is naar de straat gericht en biedt toegang naar een zogenaamde opkamer (slaapkamer) boven de kelder. De voormalige deel is tot woonkamer met open keuken verbouwd en biedt tevens toegang tot de badkamer. De originele houten spantconstructies geven deze ruimte extra karakter en een authentieke sfeer. De multifunctionele aanbouw aan het achterhuis is gedeeltelijk in gebruik als bijkeuken en berging, maar is ook uitermate geschikt (te maken) als hobbyruimte, werkkamer of wellicht zelfs als mantelzorgunit.

Op de verdieping is een royale overloop en 1 slaapkamer aanwezig. De voormalige hooizolder is momenteel alleen buitenom bereikbaar, maar kan binnendoor bereikbaar worden gemaakt en aan de woonruimte worden toegevoegd.

Bijgebouwen
Op het perceel staan een 6-tal schuren/bijgebouwen met een totale oppervlakte van circa 270 m². Een deel van deze opstallen zijn gedekt met asbesthoudende golfplaten. De onderhoudstoestand van de opstallen is gemiddeld als matig te omschrijven, wat betekent dat sommige opstallen in een slechte staat verkeren en sommige in een voldoende onderhoudstoestand. Voor het buitengebied is deze totale oppervlakte van de bestaande gebouwen flink groter dan de maximale oppervlakte van 150 m² welke volgens het bestemmingsplan is toegestaan. Voor diegene die behoefte hebben aan ruime bijgebouwen is dit dus zondermeer een voordeel.

Buitenterrein
Het perceel heeft een mooie rechthoekig vorm van circa 48 x 168 meter. De voorste helft van het perceel is als ‘Wonen’ bestemd en de achterste helft is als ‘Agrarisch’ bestemd. De achterste helft is in gebruik (geweest) als hoogstamboomgaard maar is momenteel min of meer verwilderd.

Extra informatie:
-Van deze woning is een meetrapport aanwezig conform de branchebrede NVM cs meetinstructie op basis van de NEN 2580:2007 NL. De opgegeven oppervlakten en inhoud zijn gebaseerd op dit meetrapport.
- Gelet op de omstandigheid dat de verkopers de woning nooit hebben bewoond, is er geen NVM-vragenlijst aanwezig en zal er bij de verkoop een niet bewoningsclausule en vrijwaringsclausule met kettingbeding worden opgenomen (wat u ziet is wat u koopt);
- Aangezien de verkoper een goede doelen stichting betreft en er sprake is van een ruime belangstelling, zal de eerste verkoopronde door middel van een tweetal kijk-momenten en een daarop volgende schriftelijke biedingsronde plaatsvinden zodat alle geïnteresseerden een gelijke kans hebben op een succesvolle aankoop.
De kijkmomenten zijn op donderdag 16 januari en woensdag 22 januari van 16:00 uur en 17:30 uur.
De schriftelijke bieding dient uiterlijk op maandag 27 januari voor 12:00 uur ingeleverd te zijn bij het makelaarskantoor.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 490.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1920 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 156 m² Perceeloppervlakte 8296 m² Overige inpandige ruimte 98 m² Externe bergruimte 271 m² Inhoud 952 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig tot redelijk Onderhoud buiten Matig tot redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Ophemert Sectie H Perceelnummer 291 Oppervlakte 8296 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG Bommelsestraat 77 in Ophemert 4061 RG

Download PDF

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring