Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kapelstraat 27 in Ophemert 4061 RB

Kapelstraat 27

4061 RB Ophemert
Koopsom € 790.000,- v.o.n.
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

In het buitengebied van Ophemert gelegen BOUWKAVEL van maar liefst 6.621 m² met COMPLEET BOUWPLAN voor een vrijstaande woning van ca. 737 m³. De unieke ligging op de scheiding tussen de bebouwde kom en het buitengebied zorgt zowel voor de aanwezigheid van voorzieningen als voor een vrij uitzicht over akkers en gaarden. De royale perceel oppervlakte biedt onder...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

In het buitengebied van Ophemert gelegen BOUWKAVEL van maar liefst 6.621 m² met COMPLEET BOUWPLAN voor een vrijstaande woning van ca. 737 m³. De unieke ligging op de scheiding tussen de bebouwde kom en het buitengebied zorgt zowel voor de aanwezigheid van voorzieningen als voor een vrij uitzicht over akkers en gaarden. De royale perceel oppervlakte biedt onder meer ruimte voor een royale tuin en een aangrenzende weide.

Op het perceel staat momenteel een eenvoudige houten woning. Vanwege de aanwezigheid van deze woning mag er een vervangende woning van maximaal 750 m³ worden gebouwd op deze schitterende locatie in het anders op slot staande buitengebied.

Voor de vervangende nieuwbouw is reeds een fraai bouwplan van een vrijstaande landelijke woning opgesteld. Dit ontwerp voorziet onder andere in een tuingerichte woonkeuken en woonkamer met een weids uitzicht en open slaande tuindeuren. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet voorzien. Deze woning voldoet vanzelfsprekend aan de hedendaagse energiezuinige bouwvoorschriften en wordt in de basis reeds compleet afgewerkt en opgeleverd. De bouw zal uitgevoerd worden door het gerenommeerde, ambachtelijke en lokale bouwbedrijf Van der Helden uit Ophemert. Op aanvraag is er een technische beschrijving van het bouwplan beschikbaar.

In overleg met de verkoper/bouwbedrijf en de architect is het ook mogelijk om, binnen de kaders van het huidige ontwerp, uw eigen stempel te drukken op dit bouwplan, de afwerking en de voorzieningen. Kandidaten voor dit unieke en complete project kunnen hun interesse bij ons kenbaar maken waarna een afspraak zal worden ingepland bij het bouwbedrijf. Tijdens dit gesprek kunnen alle wensen en mogelijkheden worden besproken.

Ophemert zelf kent een rijke historie en heeft zelfs een eigen kasteel. In het dorp zelf zijn een basisschool, sportverenigingen en kleine supermarkt aanwezig. Op korte afstand ligt Tiel met ruime voorzieningen zoals (middelbare) scholen, winkels, ziekenhuis, theater, bioscoop en uitgaansgelegenheden, alsmede een NS-station. Uitvalswegen A2 en A15 liggen ook in de nabijheid.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 790.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom Indeling Perceeloppervlakte 6621 m² Kadasteroppervlakte 6621 m² Kadastrale gegevens Gemeente Ophemert Sectie H Perceelnummer 494 Oppervlakte 6621 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring