Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kaalakkerstraat in Neerijnen 4182

Kaalakkerstraat

4182 Neerijnen
Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

Landgoed ‘Heuvelbosch’

Locatie

Het landgoed Heuvelbosch ligt aan de rand van het dorpje Neerijnen, centraaal in Nederland, waar u kunt genieten van het landleven, terwijl op de Rijksweg A2 slechts op enkele autominuten A2 ligt. Neerijnen is een dorpje in de provincie Gelderland. Het dorp ligt in de gelijknamige gemeente en is een onderdeel van de Tielerwaard,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Landgoed ‘Heuvelbosch’

Locatie

Het landgoed Heuvelbosch ligt aan de rand van het dorpje Neerijnen, centraaal in Nederland, waar u kunt genieten van het landleven, terwijl op de Rijksweg A2 slechts op enkele autominuten A2 ligt. Neerijnen is een dorpje in de provincie Gelderland. Het dorp ligt in de gelijknamige gemeente en is een onderdeel van de Tielerwaard, het landschap dat tussen Gorinchem en Tiel wordt omsloten door de Waal en de Linge.

Rust
Het Langdgoed Heuvelbosch biedt u de rust van het buitenleven. Ver van het drukke verkeer en rustig gelegen in het kleine dorp Neerijnen waar u elk uur de kerkklok de uren hoort slaan.

Ruimte
De zeer ruime en statige landhuizen staan op een grote kavel met veel privacy. Het gehele landgoed is ruim 5 hectare groot en u kijkt uit over het polderlandschap van Snelleveld. De huizen staan op een eiland wat alleen voor de bewoners toegankelijk is.

Natuur
Grenzend aan het Heuvelbosch ligt het landgoed Neerijnen. Een schitterend parkbos met een middeleeuws kasteel in Waardenburg en een het fraaie gemeentehuis in Neerijnen, voormalig woonhuis van Baron van Pallandt. Zomer en winter is het heerlijk dwalen door het bos en de uiterwaarden langs de kil, een dode rivierarm van de Waal.

Kavels
Het landgoed bestaat uit 3 karakteristieke wooneenheden gesitueerd rondom een rustieke binnenplaats. De initiatiefnemer zal één van de woningen als hoofdverblijf gaan gebruiken. De twee voorliggende kavels worden met een goedgekeurd bouwplan te koop aangeboden. De woningen maken onderdeel uit van het 5,5 hectare grote landgoed. De losse kavels worden als volledig eigendom aangeboden en meten ieder meer dan 1.000 m². Daarnaast hebben de toekomstige eigenaren het recht om gemeenschappelijk gebruik te maken van het van het binnenterrein. De aanleg en het onderhoud van het binnenterrein alsmede de instandhoudingkosten van het landgoed zullen gemeenschappelijk worden gedragen.

Bouwplan
Voor de landhuizen is reeds een goedgekeurd bouwplan aanwezig. Ter beeldvorming zijn in deze brochure de gevels en plattegronden opgenomen. Via de projectwebsite www.heuvelbosch.nl zijn meer tekeningen te downloaden. Het bouwplan en het materiaalgebruik ligt op hoofdlijnen vast maar voor wat betreft inrichting, voorzieningen en het afwerkingsniveau hebben de toekomstige eigenaren de vrije hand. De landhuizen zijn ruim van opzet en hebben ieder een gebruiksoppervlakte van maar liefst 312 m² exclusief de eigen garage en een bruto inhoud van circa 1.600 m³.

Interesse
Kandidaat landgoedbewoners kunnen hun interesse kenbaar maken bij ons kantoor waarna een vrijblijvend verkoopgesprek zal plaatsvinden. Tijdens het verkoopgesprek zal nadere informatie worden verstrekt over de status en de unieke mogelijkheden die dit project te bieden heeft. In tweede instantie zal er een gesprek plaatsvinden met de initiatiefnemer zelf.

Koopsom
De koopsom van de individuele kavels bedragen € 375.000,-- kosten koper. De levering van de kavels is belast met 6% overdrachtsbelasting. In de koopsom zijn de beschikbare (bouw)tekeningen inbegrepen maar niet de bouw- en legeskosten.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 375.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 1000 m² Kadasteroppervlakte 1000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Waardenburg Sectie Y Perceelnummer 369 Oppervlakte 1000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring