Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Erichemseweg 46 in Erichem 4117 GK

Erichemseweg 46

4117 GK Erichem
Vraagprijs € 240.000,- k.k.
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

EEN OPKNAPPER MET KARAKTER, UITSTRALING EN POTENTIE, dat is wat deze vrijstaande WOONBOERDERIJ met bijgebouwen en een perceel van circa 363 m² in de dorpskern van Erichem te bieden heeft.

Deze woonboerderij stamt oorspronkelijk uit 1890 en is door de jaren heen diverse malen verbouwd. Met name aan de buitenkant zijn nog vele sfeervolle authentieke...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1890 Woonoppervlakte 136 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

EEN OPKNAPPER MET KARAKTER, UITSTRALING EN POTENTIE, dat is wat deze vrijstaande WOONBOERDERIJ met bijgebouwen en een perceel van circa 363 m² in de dorpskern van Erichem te bieden heeft.

Deze woonboerderij stamt oorspronkelijk uit 1890 en is door de jaren heen diverse malen verbouwd. Met name aan de buitenkant zijn nog vele sfeervolle authentieke details zichtbaar zoals het metselwerk met de hanenkammen boven de ramen en het dak-overstek in de achtergevel. De binnendoor bereikbare berging is oorspronkelijk gebouwd als een hooiberg. De boerderij heeft in haar huidige omvang een woonoppervlakte van 136 m² en de binnendoor bereikbare overige ruimten zoals de garage en de voormalige hooiberg hebben een oppervlakte van 57 m².

Deze woning vormde van oorsprong samen met de woning aan de Erichemseweg 48 een geheel. De oprit tussen deze beide woning is gemeenschappelijk. De woning aan de Erichemseweg 48 wordt tevens te koop aangeboden zodat het ook mogelijk is om beide woningen tezamen te kopen.

Woonhuis
De woonkamer is naar de straat gericht en biedt toegang naar een zogenaamde opkamer (slaapkamer) boven de kelder. De voormalige deel is gedeeltelijk tot woonkeuken verbouwd en biedt tevens toegang tot de gang en badkamer. De multifunctionele aanbouw aan het achterhuis is net als de voormalige hooiberg binnendoor bereikbaar en is in gebruik als garage en schuur/berging.
Op de verdieping is een overloop, 2 slaapkamers en een bergkamer aanwezig. Het dak van de woning is vervangen en destijds voorzien van een asbesthoudend dakbeschot.

Extra informatie:
- Van deze woning is een meetrapport aanwezig conform de branchebrede NVM cs meetinstructie op basis van de NEN 2580:2007 NL. De opgegeven oppervlakten en inhoud zijn gebaseerd op dit meetrapport.
- Gelet op de omstandigheid dat de verkoper de woning niet heeft bewoond, is er geen NVM-vragenlijst aanwezig en zal er bij de verkoop een niet bewoningsclausule en vrijwaringsclausule met kettingbeding worden opgenomen (wat u ziet is wat u koopt);
- Op woensdag 26 februari is er vanaf 16:30 uur tot 17:30 uur een open huis voor beide woningen;
- Bij een gesplitste verkoop van beide woningen zal het perceel nog kadastraal gesplitst moeten worden. Deze splitsingskosten komen voor rekening van koper. Tevens zal er bij splitsing over en weer een erfdienstbaarheid van uitweg worden gevestigd zodat de huidige oprit door beide woningen gebruikt kan worden. Tevens zal er een erfdienstbaarheid worden gevestigd zodat de bestaande (bouwkundige) situatie gehandhaafd kan blijven. Als beide woningen tezamen worden verkocht is de kadastrale splitsing en de vestiging van de erfdienstbaarheid niet nodig. Voor het bestaande achterom is voor zover aan verkoper bekend geen formeel recht van uitweg gevestigd.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 240.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1890 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 136 m² Perceeloppervlakte 363 m² Overige inpandige ruimte 57 m² Inhoud 760 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 1 auto Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Buren Sectie F Perceelnummer 1231 Oppervlakte 363 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Erichemseweg 46 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 46 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 46 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 46 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 46 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 46 in Erichem 4117 GK

Download PDF

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring