Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Erichemseweg 48 in Erichem 4117 GK

Erichemseweg 48

4117 GK Erichem
Vraagprijs € 265.000,- k.k.
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

EEN OPKNAPPER MET HEEL VEEL RUIMTE EN DIVERSE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN, dat is wat deze VRIJSTAANDE WONING met inpandige (voormalige) DORPSWINKEL en BAKKERIJ in de dorpskern van Erichem te bieden heeft.

Dit unieke object is gebouwd omstreeks 1955 en heeft een woonoppervlakte van meer dan 332 m² (inclusief de voormalige...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1955 Woonoppervlakte 332 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

EEN OPKNAPPER MET HEEL VEEL RUIMTE EN DIVERSE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN, dat is wat deze VRIJSTAANDE WONING met inpandige (voormalige) DORPSWINKEL en BAKKERIJ in de dorpskern van Erichem te bieden heeft.

Dit unieke object is gebouwd omstreeks 1955 en heeft een woonoppervlakte van meer dan 332 m² (inclusief de voormalige winkel en bakkerij) en staat op een perceel van circa 500 m². Vanwege de centrumbestemming en de royale (woon)oppervlakte is deze bijzondere woning behalve voor ruim wonen ook geschikt voor een combinatie van wonen en werken of ondernemen. De centrumbestemming biedt namelijk ook mogelijkheden voor detailhandels- en bedrijven, zakelijke- en maatschappelijke dienstverlening, openbare- en bijzondere doeleinden, ateliers voor kunstenaars.

Deze woning vormde van oorsprong samen met de woning aan de Erichemseweg 46 een geheel. De oprit tussen deze beide woning is gemeenschappelijk. De woning aan de Erichemseweg 46 wordt tevens te koop aangeboden zodat het ook mogelijk is om beide woningen tezamen te kopen.

Woonhuis
De woonkamer en de voormalige dorpswinkel zijn naar de straat gericht. De voormalige winkelruimte beschikt over een eigen toegang. De voormalige bakkerij bevindt net als de keuken in het achterhuis. Het achterhuis heeft vanwege de voormalige functie en het tegelwerk een kenmerkende industriële uitstraling.
Op de verdieping zijn nu 4 slaapkamers en een dubbel zolder/berging aanwezig.

Extra informatie:
- Van deze woning is een meetrapport aanwezig conform de branchebrede NVM cs meetinstructie op basis van de NEN 2580:2007 NL. De opgegeven oppervlakten en inhoud zijn gebaseerd op dit meetrapport.
- Gelet op de omstandigheid dat de verkoper de woning niet heeft bewoond, is er geen NVM-vragenlijst aanwezig en zal er bij de verkoop een niet bewoningsclausule en vrijwaringsclausule met kettingbeding worden opgenomen (wat u ziet is wat u koopt);
- Op woensdag 26 februari is er vanaf 16:30 uur tot 17:30 uur een open huis voor beide woningen;
- Bij een gesplitste verkoop van beide woningen zal het perceel nog kadastraal gesplitst moeten worden. Deze splitsingskosten komen voor rekening van koper. Tevens zal er bij splitsing over en weer een erfdienstbaarheid van uitweg worden gevestigd zodat de huidige oprit door beide woningen gebruikt kan worden. Tevens zal er een erfdienstbaarheid worden gevestigd zodat de bestaande (bouwkundige) situatie gehandhaafd kan blijven. Als beide woningen tezamen worden verkocht is de kadastrale splitsing en de vestiging van de erfdienstbaarheid niet nodig. Voor het bestaande achterom is voor zover aan verkoper bekend geen formeel recht van uitweg gevestigd.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 265.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1955 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 332 m² Perceeloppervlakte 500 m² Overige inpandige ruimte 14 m² Externe bergruimte 19 m² Inhoud 1334 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Buren Sectie F Perceelnummer 1231 Oppervlakte 500 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Erichemseweg 48 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 48 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 48 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 48 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 48 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 48 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 48 in Erichem 4117 GK Erichemseweg 48 in Erichem 4117 GK

Download PDF

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring