Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Deilsedijk 87 in Deil 4158 EG

Deilsedijk 87

4158 EG Deil
Koopsom € 835.000,- k.k.
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

Kasteel Palmesteyn op het Landgoed ‘Noordenhoek’ te Deil

Wonen in een te (her)bouwen kasteelwoning op een landgoed met alle denkbare voorzieningen op korte afstand en de mogelijkheid om uw eigen woonwensen verwezenlijken.

Landgoed Noordenhoek kent een rijke historie en vindt zijn oorsprong met het verdwenen kasteel Palmesteyn omstreeks 1300. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 200 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Kasteel Palmesteyn op het Landgoed ‘Noordenhoek’ te Deil

Wonen in een te (her)bouwen kasteelwoning op een landgoed met alle denkbare voorzieningen op korte afstand en de mogelijkheid om uw eigen woonwensen verwezenlijken.

Landgoed Noordenhoek kent een rijke historie en vindt zijn oorsprong met het verdwenen kasteel Palmesteyn omstreeks 1300. De historiserende nieuwbouw van de kasteelwoningen vindt plaats op de locatie waar in het verleden het kasteel Palmesteyn heeft gestaan. De historische woonfunctie van het kasteel is als uitgangspunt gekozen voor het nieuwe ontwerp waarin 3 kasteelwoningen zijn opgenomen waar er nog 2 van beschikbaar zijn.

Met de bouw van de middelste kasteelwoning wordt in 2019 reeds gestart. De kavels voor de oostelijk en westelijk gelegen kasteelwoningen zijn nog beschikbaar. De westelijke kavel heeft een oppervlakte van ca. 1.428 m² en het reeds vergunde bouwplan betreft een woning van ca. 750 m³ en 200 m² woonoppervlakte. De oostelijke kavel heeft een oppervlakte van ca 788 m² en het reeds vergunde bouwplan betreft een woning van ca. 1.040 m³ en 250 m² woonoppervlakte. De kavels waarop de herbouw kan plaatsvinden, worden door het landgoed in opstalrecht uitgegeven voor de duur van 99 jaar waarbij de jaarlijkse retributie eenmalig wordt afgekocht. Met deze opbrengsten wordt de instandhouding van het Landgoed als geheel verder gewaarborgd. Naast de afkoop van de retributie komen de bouw- en legeskosten voor de kasteelwoning overeenkomstig het reeds vergunde bouwplan voor de toekomstige bewoner.

De gehanteerde koopsom is gebaseerd op de optelsom van de bouwkostenraming alsmede de afkoopsom van de kavel voor de duur van 99 jaar. De bouwkostenraming inclusief de gehanteerde stelposten zijn op aanvraag beschikbaar. In beginsel is de koper zelf de opdrachtgever voor de aanneming van de bouw.

Verdere gegevens en uitgebreide informatie over het bouwplan alsmede de opstalrechtvoorwaarden en financieringsmogelijkheden, zijn op aanvraag beschikbaar bij ons kantoor. Tevens is er op aanvraag een 3-D tour beschikbaar van het bouwplan.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 835.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Landgoed Type woning Geschakelde woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 200 m² Perceeloppervlakte 1428 m² Inhoud 750 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 3 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto's Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Deil Sectie L Perceelnummer 193 Oppervlakte 1428 m² Eigendomssituatie Opstal

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring