Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Nieuwe Steeg 9 in Buurmalsen 4197 RD

Nieuwe Steeg 9

4197 RD Buurmalsen
Koopsom € 295.000,- v.o.n.
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

Het landgoed Biesterbosch ligt in het fraaie buitengebied van gemeente Buren tussen het natuurgebied aan de Assche Wetering en het natuurreservaat ‘De Kleiputten’ nabij het historische vestingstadje Buren. Vanwege deze unieke ligging op het oorspronkelijke grensgebied tussen de biestervelden en het bos, is ervoor gekozen het landgoed de naam ‘Het Biesterbosch’ te geven. Ondanks de vrije en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Het landgoed Biesterbosch ligt in het fraaie buitengebied van gemeente Buren tussen het natuurgebied aan de Assche Wetering en het natuurreservaat ‘De Kleiputten’ nabij het historische vestingstadje Buren. Vanwege deze unieke ligging op het oorspronkelijke grensgebied tussen de biestervelden en het bos, is ervoor gekozen het landgoed de naam ‘Het Biesterbosch’ te geven. Ondanks de vrije en landelijke locatie, ligt het landgoed centraal in Nederland. De Rijkswegen A2 en A15 zijn binnen slechts enkele autominuten bereikbaar evenals het centrum van Geldermalsen met al haar voorzieningen.

Het totale landgoed omvat ruim 20 hectare en bestaat uit bos, natuur, water en landbouwgrond. Midden in het landgoed worden 4 bouwkavels gerealiseerd waarvan er nog 1 beschikbaar is. Deze bouwkavel wordt als volledig eigendom aangeboden en heeft een oppervlakte van 1.000 m².

Ter bewaking van de kwaliteit van deze bijzondere bouwlocatie, dient de toekomstige bebouwing een samenhangend geheel te vormen. Dit betekent dat de contouren voor de bebouwing van de 4e kavel min of meer bepaald is door de bouwplannen van de eerste 3 kavels en met name van de tegenovergelegen (gespiegelde) woning. De gehanteerde artist impressies zijn op dit ontwerp gebaseerd. Het huidige ontwerp voor de 4e kavel heeft een inhoud van 761 m³ en een woonoppervlak van ca. 173 m². De berging (lager deel) heeft een inhoud van 117 m³ en een woonoppervlak van ca. 29 m². Vanzelfsprekend is er volop ruimte voor uw eigen wensen en inbreng, een en ander binnen de beoogde kwaliteit en allure van het landgoed.

Kandidaat landgoedbewoners kunnen hun interesse kenbaar maken bij ons kantoor waarna een vrijblijvend verkoopgesprek zal plaatsvinden. Tijdens het verkoopgesprek zal nadere informatie worden verstrekt over de status en de unieke mogelijkheden die dit project te bieden heeft. In tweede instantie zal er een gesprek plaatsvinden met de initiatiefnemer zelf.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 295.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan water, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1000 m² Kadasteroppervlakte 1000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Buren Sectie O Perceelnummer 548 Oppervlakte 1000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring