Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Achterstraat 32 A in Beesd 4153 AR

Achterstraat 32 a

4153 AR Beesd
€ 272.500,- v.o.n.
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS IN DE KERN VAN BEESD.

Op de hoek van de Achterstraat en Huis te Beestlaan komen, naast het markante monument op de hoek van de Achterstraat TWEE VRIJE BOUWKAVELS beschikbaar van circa 670 m² en 707 m². Omdat er in Beesd, en zeker in karakteristieke kern nauwelijks ruimte is voor nieuwbouw, is er zonder meer sprake van een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS IN DE KERN VAN BEESD.

Op de hoek van de Achterstraat en Huis te Beestlaan komen, naast het markante monument op de hoek van de Achterstraat TWEE VRIJE BOUWKAVELS beschikbaar van circa 670 m² en 707 m². Omdat er in Beesd, en zeker in karakteristieke kern nauwelijks ruimte is voor nieuwbouw, is er zonder meer sprake van een unieke kans.

De op de kavels nog aanwezige bedrijfsopstallen zullen plaatsmaken voor 2 vrijstaande woningen. Voor beide kavels is een zogenaamd kavelpaspoort beschikbaar. Hiermee wordt eenheid gecreëerd tussen woningen onderling en relatie gelegd met het monument op de hoek van de Achterstraat/Huis te Beestlaan. Daarmee passen de nieuwe woningen straks mooi in het beeld en wordt de ruimtelijke- en woonkwaliteit van uw woning en die van uw buren gewaarborgd. Binnen de richtlijnen van het bestemmingsplan en kavelpaspoort is een ieder vrij om aan het bouwplan een eigen invulling te geven. De uitwerking van de vorm, grootte, opzet en toe te passen materialen zijn aan u. Het kavelpaspoort is op aanvraag beschikbaar.

In het in procedure zijnde bestemmingsplan wordt iedere kavel bestemd voor de bouw van één woning, welke zelfstandig gerealiseerd dient te worden. De woningen hebben een bouwhoogte van maximaal 10 m¹, en een goothoogte van 6 m¹. Tevens is er een mogelijkheid om een bijgebouw (zoals een berging of garage), aanbouw, uitbouw of overkapping (carport of veranda) ter realiseren. Bijgebouwen hebben een goothoogte van maximaal 3,5 m. en een nokhoogte van maximaal 6 m. Deze kunnen dus zonder problemen buiten het aangegeven bouwvlak worden gerealiseerd.

De kavels bieden voldoende ruimte voor parkeren op eigen terrein. Op deze kavels moeten minimaal 2 parkeerplaatsen van 2,5 x 5 meter gerealiseerd worden in (half) verharding. Op het kavelpaspoort zijn mogelijke posities voor deze parkeerplekken aangegeven.

Verder vindt u al uw woonwensen binnen handbereik want het dorp Beesd heeft een gezellig dorpsplein met diverse winkels zoals een supermarkt, bakker, slager en drogist, twee basisscholen, een bloeiend verenigingsleven en diverse horecagelegenheden. Landgoed Mariënwaerdt net buiten het dorp, biedt diverse fiets- en wandelroutes. Wilt u verder van huis dan bent u binnen een half uur via de afslag naar de A2 in Utrecht of ’s-Hertogenbosch.

Koopsom kavel 1 (670 m²): € 272.500,-- v.o.n.
Koopsom kavel 2 (707 m²): € 287.500,-- v.o.n.

Neem vrijblijvend met ons contact op voor de actuele beschikbare kavels en nadere informatie.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 272.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In centrum Indeling Perceeloppervlakte 1377 m² Kadasteroppervlakte 1377 m² Kadastrale gegevens Gemeente Beesd Sectie E Perceelnummer 3446 Oppervlakte 1377 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.