Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Filipsweistraat 9 B in Waardenburg 4181 CH

Filipsweistraat 9 b

4181 CH Waardenburg
Huurprijs € 110,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte gelegen op een zichtlocatie ten westen van de Rijksweg A2 direct aan de afrit Waardenburg op het bedrijventerrein Slimwei. Het bedrijventerrein Slimwei ligt in het hart van Nederland met een uitstekende bereikbaarheid nabij verkeersknooppunt Deil (het kruispunt tussen de A2 en de A15). De bereikbaarheid voor klanten, leveranciers, bezoekers en personeel is dan ook...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1244 m² In units vanaf 194 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte gelegen op een zichtlocatie ten westen van de Rijksweg A2 direct aan de afrit Waardenburg op het bedrijventerrein Slimwei. Het bedrijventerrein Slimwei ligt in het hart van Nederland met een uitstekende bereikbaarheid nabij verkeersknooppunt Deil (het kruispunt tussen de A2 en de A15). De bereikbaarheid voor klanten, leveranciers, bezoekers en personeel is dan ook ideaal.

De kantoorruimte is gesitueerd in een modern vormgegeven gebouw met 4 bouwlagen. De fraaie architectuur en de gebruikmaking van staal, grote glaspartijen en de aanwezigheid van een waterpartij rondom het gebouw staan gezamenlijk garant voor een representatieve uitstraling. De bruto oppervlakte bedraagt totaal 1.244 m². Begane grond en de verdieping meten ieder respectievelijk 194 m² en 350 m². De kantoren zijn voorzien van airco’s, klimaat control, en is er een uitgebreide infrastructuur van data netwerk bekabeling aanwezig. Iedere verdieping is ingericht met eigen toiletgroepen en pantry’s. De aanwezige liftinstallatie maakt de verdiepingen uitstekend toegankelijk.

Direct naast het kantoor zijn er 21 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens zijn er 34 overdekte parkeerplaatsen aanwezig in de aangrenzende stallingsgarage welke toegankelijk zijn via een glazen corridor vanuit de 2e en 3e kantorenverdieping.

Huurprijs: € 136.840,-- (excl. BTW)
Oplevering: in overleg
Huurtermijn: 5 + 5
Betaling: Vooruitbetaling per maand.
Bankgarantie: 3 huurtermijnen exclusief BTW
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks op basis van CPI
Huurovereenkomst: Conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door de Raad van
Onroerende Zaken, op te vragen bij ons kantoor.

Aanvullende informatie en tekeningen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Bezichtiging zijn op afspraak met ons kantoor mogelijk.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 110,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1244 m² Perceeloppervlakte 69 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 21 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 34 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 194 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1244 m²
In units vanaf
194 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.