Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Markt 11 in Tiel 4001 AS

Markt 11

4001 AS Tiel
Huurprijs € 3.333,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

In het knusse centrum van de Groenmarkt, bekend van het Flipje standbeeld, ligt dit statige pand. Het voormalige pand van Juwelier Th.G. de Jongh bevind zich op een mooie A1 locatie aan de gezellige Markt en is omringd door diverse zaken zoals de Hema, woon- en mode winkels en verschillende horeca gelegenheden inclusief gezellige terrassen. Het pand ligt op loopafstand van het moderne culturele...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 320 m² In units vanaf 320 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

In het knusse centrum van de Groenmarkt, bekend van het Flipje standbeeld, ligt dit statige pand. Het voormalige pand van Juwelier Th.G. de Jongh bevind zich op een mooie A1 locatie aan de gezellige Markt en is omringd door diverse zaken zoals de Hema, woon- en mode winkels en verschillende horeca gelegenheden inclusief gezellige terrassen. Het pand ligt op loopafstand van het moderne culturele centrum “Zinder”, het theater “Agnietenhof”, een bioscoop en het Flipje museum. De winkelruimte is voorzien van grote etalages waardoor het ideaal is voor een juwelier of detailhandel. Het pand is gerenoveerd in 2019, waarbij o.a. het dak, de puien en de gevelbekleding geheel vernieuwd zijn. Verder is het pand volledig ingericht met verlichting, stoffering en een uitgebreid alarminstallatie met aanvullende beveiliging d.m.v. rolhekken voor de etalages. Ook beschikt het pand over twee kantoren, twee ingangen (hoofd en zij), een toilet en een inloopkluis. Onder het pand bevind zich een kelder met verschillende ruimtes die geschikt zijn voor opslag. Het pand ligt langs de aanlooproute vanuit de nieuw gebouwde parkeergarage, de Westluidense Poort, naar de promenade.

De stad Tiel:
Tiel is als hoofdstad van de Betuwe natuurlijk bekend van het grootste winkelaanbod in de regio dat naast diverse kleding- en schoenenwinkels ook beschikt over vele bekende winkels als Blokker, Hema, Douglas, Etos en dienstverlenende zaken zoals ANWB, SNS bank en Rabobank. De regionale functie van Tiel binnen het ruime verzorgingsgebied zorgt voor een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers. Daarbij trekt Tiel ook elk jaar weer vele bezoekers door diverse grote evenementen, zoals Appelpop, het Fruitcorso en Tiel Pakt Uit.

Bereikbaarheid:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingswegen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele minuten met de auto de snelweg A15 richting Rotterdam of Keulen en zit u in circa 15min op de A2 bij knooppunt Deil. Verder zijn er in en nabij het centrum diverse buslijnen te vinden en is het NS station op loopafstand.

Parkeren:
Parkeren voor bezoekers is mogelijk in de 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidense Poort, de Oude Haven, Poort van Santwyck en het Burgermeester Hasselmanplein. Verder zijn er ook voldoende parkeergelegenheden voor vergunninghouders in de directe omgeving.

Bestemmingsplan:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming “Centrum 1” (een A1 locatie). Deze winkelruimte is bestemd voor
- Detailhandel
- Dienstverlening
- Horeca cat.1 (lichte horeca)

Huurprijs:
- Huurprijs € 3.333,- per maand (€ 40.000,- per jaar) Excl. BTW en nutsvoorzieningen

Huurperiode in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 3.333,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1957 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 320 m² Verkoopoppervlakte 200 m² Diversen In units vanaf 320 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
320 m²
In units vanaf
320 m²
Verkoop vloeroppervlakte
200 m²
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring