Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
De Aaldor 8 A in Geldermalsen 4191 PC

De Aaldor 8 a

4191 PC Geldermalsen
Huurprijs € 1.295,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

Multifunctionele representatieve BEDRIJFSRUIMTE (150 m²) met KANTOORRUIMTE (48 m²) en MAGAZIJNZOLDER (70 m²) gelegen op het hoogwaardige Bedrijvenpark Pletterenburg (Hondsgemet). Voor de bedrijfsruimte zijn 4 eigen parkeerplaatsen gelegen.

Bedrijventerrein Hondsgemet is een ruim opgezet bedrijventerrein met een representatieve...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 268 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Multifunctionele representatieve BEDRIJFSRUIMTE (150 m²) met KANTOORRUIMTE (48 m²) en MAGAZIJNZOLDER (70 m²) gelegen op het hoogwaardige Bedrijvenpark Pletterenburg (Hondsgemet). Voor de bedrijfsruimte zijn 4 eigen parkeerplaatsen gelegen.

Bedrijventerrein Hondsgemet is een ruim opgezet bedrijventerrein met een representatieve uitstraling vlakbij snelwegknooppunt Deil (het kruispunt tussen de A2 en de A15). Het bedrijventerrein ligt in de oksel van de Randweg naast de A15 op nog geen kilometer afstand van de op- en afritten.

De kantoorruimte is verdeeld over twee verdiepingen van respectievelijke 29 m² en 19 m². De begane grond is ingericht met een entree met toilet en een meterkast; een kantoor-/ontvangstruimte met een pantry. De verdieping is voorzien een eenvoudige (kantoor)ruimte en een technische ruimte.

De kantoorruimte op de begane grond is onder andere voorzien van een systeemplafond; kabelgoten; alarminstallatie; glasvezelaansluiting en een gebalanceerd ventilatiesysteem.

De bedrijfsruimte is toegankelijk door middel van een loopdeur en een geïsoleerde overheaddeur voorzien van elektrische bediening. De vloerbelasting van de bedrijfsruimte bedraagt 2.500 kg/m². De magazijnzolder heeft een betonnen vloer, is bereikbaar via een stalen trap en heeft een vloerbelasting van 550 kg/m²

Huurvoorwaarden:
-Huurtermijn: in overleg
-Huurovereenkomst: Conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door de Raad van Onroerende zaken, op te vragen bij ons kantoor.
-Bankgarantie: 2 maanden
-Servicekosten: € 50,- per maand
-Aanvaarding: in overleg vanaf 14 april 2020
-Huurprijs: € 1.295,- per maand excl. BTW, servicekosten en nutsvoorzieningen
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.295,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting vanaf 14 april 2020 BTW van toepassing Nee Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 268 m² Vloerbelasting 2500 kg/m² Oppervlakte kantoorruimte 48 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren
Oppervlakte
220 m²
Vrije overspanning
12 m
Vloerbelasting
2500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
48 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring