Van Kessel en Van Gellicum Makelaars en Taxateurs B.V.

Herman Kuijkstraat 62
4191 AL Geldermalsen
Tel: 0345-588090
info@vkvg.nl
Rijksstraatweg 2, 4191 SE Geldermalsen, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 2.000,- p.m.
Rijksstraatweg 2 in Geldermalsen 4191 SE

Omschrijving

Markant gesitueerde kantoorvilla aan de rand van het centrum van Geldermalsen, op korte afstand van de Rijksweg A2, A15 en station Geldermalsen. Het kantoor is oorspronkelijk in 1890 gebouwd als kantongerecht. Nadat het kantongerecht was opgeheven, deed het gebouw tot 1988 dienst als politiebureau. Nadien is het gerenoveerd en nu is er een winkel en kantoor in gehuisvest. Deze kantoorvilla is zondermeer als uniek en onderscheidend te omschrijven. Door de centrale ligging met in de directe omgeving ruime openbare parkeervoorzieningen, is dit een perfecte locatie voor uw kantoor!

De indeling is als volgt:

Begane grond: Entree met trapopgang.

1e Verdieping:
Royale ontvangstruimte met openslaande deuren naar balkon aan de achterzijde van het gebouw, toilet met fonteinbakje. Kantoorruimte van circa 21 m², Spreekkamer van 7,4 m x 4,88 m welke is gekoppeld aan een aparte kantoorruimte van circa 21 m² met kastenwand. Keuken met eenvoudig keukenblok.

2e Verdieping (loft):
Via de trapopgang is de royale 2e loft-verdieping bereikbaar, die thans als één kantoorruimte in gebruik is. Deze sfeervolle ruimte van 12 x 10 m is eventueel te verdelen in kleine kantoorruimtes.

Algemene informatie omgeving:
In de directe omgeving is een divers winkelaanbod en een aantal landelijk opererende filialen zoals Lidl, AH, HEMA, Trekpleister, Etos, Kruidvat, Bruna, Blokker.
Geldermalsen behoort bij gemeente West Betuwe welke per 1 januari 2019 is ontstaan na een fusie met de gemeente Neerijnen en Lingewaal en telt in totaal ongeveer 50.500 inwoners. De hoofdplaats van de gemeente West Betuwe is Geldermalsen, die tevens de grootste kern binnen de nieuwe gemeente is.


Huurprijs: € 2.000,-- /maand exclusief BTW en nutsvoorzieningen.

Huurvoorwaarden:
Oplevering: in overleg op korte termijn mogelijk
Huurtermijn: in overleg
Waarborgsom: 3 maanden huur inclusief BTW
Huurovereenkomst: Conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door de Raad van Onroerende zaken, op te vragen bij ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 226 m² Diversen In units vanaf 21 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig