Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Geldersestraat 68 in Geldermalsen 4191 BD

Geldersestraat 68

4191 BD Geldermalsen
Huurprijs € 1.750,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

In het verlengde van de hoofdwinkelstraat midden in het centrum van het dorp Geldermalsen ligt deze WINKEL - STUDIO met kantoor en berging van totaal circa 180 m2.
De huidige winkelruimte van circa 66 m² heeft een frontbreedte van ruim 8 meter waarvan ongeveer 4,5 meter als etalage is ingericht. De glazen entree geeft de winkelruimte een open en toegankelijk karakter en zorgt voor veel...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 180 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het verlengde van de hoofdwinkelstraat midden in het centrum van het dorp Geldermalsen ligt deze WINKEL - STUDIO met kantoor en berging van totaal circa 180 m2.
De huidige winkelruimte van circa 66 m² heeft een frontbreedte van ruim 8 meter waarvan ongeveer 4,5 meter als etalage is ingericht. De glazen entree geeft de winkelruimte een open en toegankelijk karakter en zorgt voor veel licht. Naast het huidige gebruik als winkelruimte met achtergelegen kantoorruimte is dit object tevens uitermate geschikt als STUDIO-, TRAININGS-, INSTRUCTIE- met bijbehoren opslagruimte.

In de directe omgeving is een divers winkelaanbod en een aantal landelijk opererende filialen zoals HEMA, Trekpleister, Etos, Kruidvat, Bruna, Blokker, Lidl en AH. De huidige gemeente Geldermalsen is op 1 januari 1978 ontstaan door samenvoeging van de voormalige gemeenten Beesd, Buurmalsen, Deil en Geldermalsen. De nieuwe gemeente werd, met een oppervlakte van ongeveer 10.173 hectare, één van de grootste gemeenten van de West-Betuwe. De gemeente heeft in totaal ongeveer 26.300 inwoners. Zij wonen verspreid over elf dorpen. In de directe omgeving van deze winkelruimte is een diversiteit van middenstand gevestigd.

De indeling is als volgt:
Winkelruimte met etalage van totaal circa 66 m². Vanuit de winkelruimte zijn een tweetal kantoren, een toilet en een berging bereikbaar. Achter de kantoren is een multifunctionele ruimte van circa 60 m² aanwezig.

Van dit object is een meetrapport aanwezig conform de branchebrede NVM cs meetinstructie op basis van de NEN 2580:2007 NL. De opgegeven oppervlakten en inhoud zijn gebaseerd op dit meetrapport.

Huurprijs: € 1.750,-- per maand excl. BTW/servicekosten en gas, water en electra

Huurvoorwaarden:
Oplevering: In overleg.
Huurtermijn: In overleg
Huurovereenkomst: Conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door de Raad van Onroerende zaken, op te vragen bij ons kantoor.
Bankgarantie: 2 maanden
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1994 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 180 m² Verkoopoppervlakte 66 m² Frontbreedte 836 cm Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
180 m²
Verkoop vloeroppervlakte
66 m²
Frontbreedte
836 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Showroom
Ja

Plattegronden

Geldersestraat 68 in Geldermalsen 4191 BD Geldersestraat 68 in Geldermalsen 4191 BD Geldersestraat 68 in Geldermalsen 4191 BD

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring