Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
De Elzenhof 7 A in Geldermalsen 4191 PA

De Elzenhof 7 a

4191 PA Geldermalsen
Huurprijs € 120,- p.m² p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

Elzenstaete is een representatief bedrijfscomplex gelegen op een zichtlocatie van het nieuwe bedrijvenpark Hondsgemet te Geldermalsen ten noorden van de Rijksweg A15 direct aan de afrit Geldermalsen. Het complex bestaat uit een combinatie van kantoren en bedrijfshallen welke ook gebruikt kunnen worden ten behoeve van volumineuze detailhandel. Het bedrijvenpark Hondsgemet ligt in het hart van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 177 m² In units vanaf 177 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Elzenstaete is een representatief bedrijfscomplex gelegen op een zichtlocatie van het nieuwe bedrijvenpark Hondsgemet te Geldermalsen ten noorden van de Rijksweg A15 direct aan de afrit Geldermalsen. Het complex bestaat uit een combinatie van kantoren en bedrijfshallen welke ook gebruikt kunnen worden ten behoeve van volumineuze detailhandel. Het bedrijvenpark Hondsgemet ligt in het hart van Nederland met een uitstekende bereikbaarheid nabij verkeersknooppunt Deil (het kruispunt tussen de A2 en de A15). De bereikbaarheid voor klanten, leveranciers, bezoekers en personeel is dan ook ideaal. Op bedrijvenpark Hondsgemet is tevens een modern eigen glasvezelnetwerk aanwezig.

Kantoren

De beschikbare kantoren zijn gesitueerd op de begane grond van het modern vormgegeven gebouw met 3 bouwlagen. De moderne architectuur en de gebruikmaking van grote glaspartijen geven de kantoren een representatieve uitstraling. De bruto vloeroppervlakte bedraagt totaal 177 m². De kantoren zijn reeds voorzien van airco’s, climate control, een uitgebreide infrastructuur van data netwerk bekabeling en eigen toiletgroepen. Tussen het kantoorgebouw en de bedrijfsruimte is een glazen portaal gebouwd met een oppervlakte van 109 m². Deze ruimte is momenteel als kantoorruimte in gebruik maar eveneens geschikt als entreefunctie en/of presentatie/showroomfunctie.

Parkeerplaatsen

Het gehele complex is voorzien van totaal 65 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tot het gehuurde behoren 6 parkeerplaatsen.

Informatie en bezichtigingen

Aanvullende informatie en tekeningen zijn op aanvraag verkrijgbaar. Bezichtiging is op afspraak met ons kantoor mogelijk.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 120,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2011 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 177 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 6 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 177 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
177 m²
In units vanaf
177 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Liften
Luchtbehandeling
Airco

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring