Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Velperengh 14 in Doorn 3941 BZ

Velperengh 14

3941 BZ Doorn
Huurprijs € 21.000,- p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

Op het enkele jaren geleden aangelegde bedrijventerrein Vossenstein zijn op de eerste verdieping beschikbaar voor verhuur twee kantoor-units van elk circa 140 m2 groot. Beide units zijn voorzien van een eigen entree en opgang. Het pand is gunstig gelegen aan de N225 (Doorn-Driebergen-Rijsenburg). Binnen tien minuten is de A12 te bereiken en op vijf minuten loopafstand ligt een bushalte met...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 280 m² In units vanaf 140 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op het enkele jaren geleden aangelegde bedrijventerrein Vossenstein zijn op de eerste verdieping beschikbaar voor verhuur twee kantoor-units van elk circa 140 m2 groot. Beide units zijn voorzien van een eigen entree en opgang.

Het pand is gunstig gelegen aan de N225 (Doorn-Driebergen-Rijsenburg). Binnen tien minuten is de A12 te bereiken en op vijf minuten loopafstand ligt een bushalte met meerdere malen per uur verbindingen naar o.a. Utrecht Centraal Station, Amersfoort, Wageningen en Wijk bij Duurstede. Het pand grenst direct aan het Von Gimbornpark. Dit arboretum (een bomenverzameling in een grote tuin of park) heeft een oppervlakte van 27 ha. en is in 1925 door Max Th. Von Gimborn gesticht.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de openbare weg.

De huurprijs bedraagt voor het geheel, circa 280 m2, € 21.000,-- per jaar of per unit, circa 140 m2,
€ 10.500,-- per jaar, exclusief B.T.W.
De huurtermijn bedraagt 5 jaar met een verlengingstermijnen van telkens 5 jaar. Kortere termijnen zijn bespreekbaar. De huur dient per maand vooruit te worden betaald.

Voorschot servicekosten:
De huurprijs is exclusief servicekosten. De levering van elektriciteit en gas zal op basis van een voorschotbijdrage met eindafrekening worden berekend.

Opleveringsniveau:
Het object zal (schoon en ontruimd) worden aangeboden in de huidige staat. Onder andere voorzien van:
• Eigen entree per unit
• Keukenvoorziening voorzien van ijskast (gedeeld)
• Toilet (gedeeld)
• Vloerbedekking tegels
• Vloerverwarming
• Systeemplafond met verlichtingsarmaturen
• Te openen ramen
• 1 airco unit
• Huidige databekabeling (voor zover werkend)

Zekerheidsstelling:
Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS. De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 21.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 280 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 140 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
280 m²
In units vanaf
140 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring