Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Dorpsstraat 9 in Rhenoy 4152 EM

Dorpsstraat 9

4152 EM Rhenoy
€ 389.000,- v.o.n.
Te koop
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

Royale kavel (ca. 1.803 m²) met mogelijkheid tot bouwen van één VRIJSTAANDE WONING of maximaal TWEE WONINGEN (twee-onder-één kapwoning of een 2e vrijstaande woning).

De kavel is gelegen aan een rustige weg in het Lingedorp Rhenoy, rondom de kavel zijn vrijstaande woningen gelegen en op korte afstand vindt u het riviertje de Linge met haar uiterwaarden. Rhenoy is landelijk doch...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Royale kavel (ca. 1.803 m²) met mogelijkheid tot bouwen van één VRIJSTAANDE WONING of maximaal TWEE WONINGEN (twee-onder-één kapwoning of een 2e vrijstaande woning).

De kavel is gelegen aan een rustige weg in het Lingedorp Rhenoy, rondom de kavel zijn vrijstaande woningen gelegen en op korte afstand vindt u het riviertje de Linge met haar uiterwaarden. Rhenoy is landelijk doch centraal gelegen, de Rijksstraatweg A15 is op circa 5 autominuten gelegen.

Het kavelpaspoort is vrijblijvend op te vragen en geeft u inzicht in de mogelijkheden.

Locatie
Rhenoy is, met Knooppunt Deil (A2/A15) op ca. 5 autominuten, landelijk doch centraal in het land gelegen. Hoewel de plaats Leerdam op korte afstand is gelegen en zowel per auto als per fiets prima bereikbaar is, maakt Rhenoy onderdeel uit van Gemeente Geldermalsen.
Rhenoy is een actieve gemeenschap en kent een aantal voorzieningen zoals een openbare basisschool, peutelspeelzaal, sportverenigingen en rijdende winkels. Op korte afstand van de woning ligt het meanderende riviertje de Linge welke, met haar uiterwaarden, een fraai uiterlijk geeft aan dit deel van Nederland. Rondom Rhenoy zijn een aantal kleinere dorpjes gelegen welke allen een eigen karakter hebben en het een uitstekend en fraai wandel- en fietsgebied maken.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 389.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 1803 m² Kadasteroppervlakte 1803 m² Kadastrale gegevens Gemeente Beesd Sectie F Perceelnummer 2130 Oppervlakte 1803 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.