Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Hooge Veld 3 - Kavel 12 in Rhenoy 4152 DA

Hooge Veld 3 - Kavel 12

4152 DA Rhenoy
€ 209.000,- v.o.n.
Verkocht
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

Unieke kans!

Laatste kavel van 630 m2 in de gewilde woonwijk "De Oudenborch"!

Woonwijk "De Oudenborch"heeft een oppervlakte van ongeveer 5 hectare aan de rivier de Linge.

Tussen de rivier en de groene wijk ligt een dijkje. Zoals te zien is op de plankaart heeft elke woning veel ruimte en een aantrekkelijke ligging met een prachtig uitzicht op het fraaie...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Unieke kans!

Laatste kavel van 630 m2 in de gewilde woonwijk "De Oudenborch"!

Woonwijk "De Oudenborch"heeft een oppervlakte van ongeveer 5 hectare aan de rivier de Linge.

Tussen de rivier en de groene wijk ligt een dijkje. Zoals te zien is op de plankaart heeft elke woning veel ruimte en een aantrekkelijke ligging met een prachtig uitzicht op het fraaie landschap. “De Oudenborch” wordt omringd door rijke natuurgebieden waar de liefhebben kan genieten van het buitenleven.

De onderstaande documenten kunt u geheel vrijblijvend bij ons opvragen:
- Kavelpaspoort (zie ook foto);
- Beeldkwaliteitplan - Rhenoy noord;
- Bestemmingsplan - Rhenoy noord;

Rhenoy
Aan de rivier de Linge, in een landelijk natuurgebied, ligt het karakteristieke Rhenoy. Dit rustieke dorp behoort tot de gemeente Geldermalsen in de provincie Gelderland en is fraai gelegen in het westelijk deel van de Betuwe: de fruittuin van Nederland. Hoe landelijk Rhenoy precies is, bewijst het ooievaarsnest in het weiland in de dorpskern. De ooievaars komen elk jaar terug.
Rhenoy staat bekend als een actief en bruisend dorp, voor de ongeveer 700 inwoners worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Jong of oud, dankzij de vele goed uitgeruste en onderhouden voorzieningen is er voor ieder wat wils. Dit open en vriendelijke karakter maakt dat iedereen zich er snel thuis voelt.

Centrale ligging
Binnen vijf minuten met de auto op de A2 en in vijftien minuten op de A15. Rhenoy mag dan landelijk zijn, de belangrijkste autowegen zijn snel bereikbaar.
Door de centrale ligging in Nederland rijd je in dertig minuten naar Utrecht, Den Bosch, Tiel of Gorinchem. Amsterdam, Rotterdam, Breda en Eindhoven liggen op vijfenveertig minuten afstand.
De streekbus stopt aan het begin van het dorp Rhenoy, deze bus rijdt tussen Geldermalsen, Gorinchem en Tiel. Twee kilometer verderop, in het nabijgelegen dorp Beesd, ligt het NS-station. Zo is de omgeving dus ook met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken.

Voorzieningen en faciliteiten
Het aanbod in voorzieningen en faciliteiten is zeer compleet in Rhenoy. Zo is er de brede school, het dorpshuis, een grote speeltuin en een protestantse kerk. En bijvoorbeeld een restaurant met terras aan het water, een schoonheidssalon en diverse ateliers. Voor inwoners en bezoekers van Rhenoy is er altijd iets te beleven.
Voor wie graag gaat shoppen zijn er, lekker dichtbij, meerdere winkels in Beesd en Leerdam. Bovendien wordt Rhenoy wekelijks bezocht door rijdende winkeliers: de bakker, de groenteman en de SRV-man voor alle levensmiddelen. Liever de boodschappen direct in huis? Albert Heijn komt ze graag bezorgen.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 209.000,- vrij op naam Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 630 m² Kadasteroppervlakte 630 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: L 1008 Beesd Oppervlakte 590 m² Kadaster: L 1010 Beesd Oppervlakte 40 m²

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.