Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Prins Willem-Alexanderstraat 27 in Deil 4158 CL

Prins Willem-Alexanderstraat 27

4158 CL Deil
Koopsom € 375.000,- k.k.
Verkocht
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

DE PRIJS WAARVOOR DEZE WONING WORDT AANGEBODEN IS EEN VANAF-PRIJS, VOOR EVENTUELE BEZICHTIGINGEN EN/OF BIEDINGEN KUNT U TERECHT BIJ DE MAKELAAR.

Unieke bouwkavel van 1.383 m2 met bouwplan voor een vrijstaande woning met garage. De kavel ligt op een fraaie locatie midden in de kern van het lingedorp Deil. De nieuw te bouwen woning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

DE PRIJS WAARVOOR DEZE WONING WORDT AANGEBODEN IS EEN VANAF-PRIJS, VOOR EVENTUELE BEZICHTIGINGEN EN/OF BIEDINGEN KUNT U TERECHT BIJ DE MAKELAAR.

Unieke bouwkavel van 1.383 m2 met bouwplan voor een vrijstaande woning met garage. De kavel ligt op een fraaie locatie midden in de kern van het lingedorp Deil. De nieuw te bouwen woning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 slaap- en 1 badkamer op de begane grond zijn gesitueerd. De luxe garage is binnendoor via de bijkeuken bereikbaar. De totale inhoud van de woning (exclusief garage) bedraagt circa 600 m3.

De kavel ligt op loopafstand van diverse voorzieningen zoals een basisschool en supermarkt. Via de nabij gelegen snelwegen zijn grote steden als Utrecht, Gorinchem en 's-Hertogenbosch binnen zo'n 30 autominuten bereikbaar. Deze grote steden zijn ook gemakkelijk bereikbaar via het spoor, want het nabij gelegen station Geldermalsen ligt op een kruispunt van (spoor)wegen van noord naar zuid en oost naar west.

De bouw van de vrijstaande woning op dit perceel is mogelijk gemaakt door de afronding van een vrijstellingsprocedure. De bouwvergunning voor de eerste fase is reeds verleend. Nadere informatie over de kavel en het bouwplan zijn op te vragen bij de makelaar. Er zijn geen verplichtingen met aannemers, dus zelfbouw behoort ook tot de mogelijkheden. De prijs is exclusief de bouwkosten.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 375.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1383 m² Kadasteroppervlakte 1383 m² Kadastrale gegevens Gemeente Deil Sectie L Perceelnummer 1080 Oppervlakte 1383 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.