Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuwe Steeg 9 in Buurmalsen 4197 RD

Nieuwe Steeg 9

4197 RD Buurmalsen
Koopsom € 275.000,- v.o.n.
Te koop
Bel of mail ons
0345-588090

Omschrijving

Bouwkavels op Landgoed Het Biesterbosch

Het landgoed Biesterbosch ligt in het fraaie buitengebied van gemeente Buren tussen het natuurgebied aan de Assche Wetering en het natuurreservaat ‘De Kleiputten’ nabij het historische vestingstadje Buren. Vanwege deze unieke ligging op het oorspronkelijke grensgebied tussen de biestervelden en het bos, is ervoor gekozen het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouwkavels op Landgoed Het Biesterbosch

Het landgoed Biesterbosch ligt in het fraaie buitengebied van gemeente Buren tussen het natuurgebied aan de Assche Wetering en het natuurreservaat ‘De Kleiputten’ nabij het historische vestingstadje Buren. Vanwege deze unieke ligging op het oorspronkelijke grensgebied tussen de biestervelden en het bos, is ervoor gekozen het landgoed de naam ‘Het Biesterbosch’ te geven. Ondanks de vrije en landelijke locatie, ligt het landgoed centraal in Nederland. De Rijkswegen A2 en A15 zijn binnen slechts enkele autominuten bereikbaar evenals het centrum van Geldermalsen met al haar voorzieningen.

Het totale landgoed omvat ruim 20 hectare en bestaat uit bos, natuur, water en landbouwgrond. Midden in het landgoed zijn 4 bouwkavels beschikbaar. Deze bouwkavels worden als volledig eigendom aangeboden en hebben oppervlakten van 1.000 m² tot 1.500 m².

De artist impressies zijn op dit ontwerp gebaseerd. Vanzelfsprekend is er volop ruimte voor uw eigen wensen en inbreng, een en ander binnen de beoogde kwaliteit en allure van het landgoed. De ontworpen landhuizen zijn ruim van opzet en hebben ieder een gebruiksoppervlakte van maar liefst 183 tot 213 m² en een inhoud van respectievelijk 944 en 1013 m³.

Kandidaat landgoedbewoners kunnen hun interesse kenbaar maken bij ons kantoor waarna een vrijblijvend verkoopgesprek zal plaatsvinden. Tijdens het verkoopgesprek zal nadere informatie worden verstrekt over de status en de unieke mogelijkheden die dit project te bieden heeft. In tweede instantie zal er een gesprek plaatsvinden met de initiatiefnemer zelf.

Koopsom
De koopsommen van de kavels van 1.000 m² bedragen € 275.000,-- vrij op naam. De koopsommen van de kavels van 1.500 m² bedragen € 325.000,-- vrij op naam.

1 kavel van 1.000 m² & 1 kavel van 1.500 m² zijn onder optie.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 275.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, aan water, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1500 m² Kadasteroppervlakte 5000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Buren Sectie O Perceelnummer 548 Oppervlakte 5000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.